Castellano Castellano
Instal·lacions en Alumini, Portes, Finestres, Fusteria Construccions , Tancaments, Portes de Garatge, Persianes
Inici Finestres Portes Persianes Tancaments Portes de Garatje Mampares divisòries Construccions Mampares bany

EUROALUMIN

Euroalumin és una empresa que contínuament incorpora noves tècniques en alumini  que ens permet fabricar tancaments d'alta qualitat amb múltiples sistemes d'obertura, estètica i disseny, sotmesos a tot tipus de proves d'estanqueïtat i resistència al vent.
La nostra aposta per la tecnologia més avançada ens permet donar un alt nivell de qualitat en el producte final. Oferim solucions personalitzades, per a això analitzem cada necessitat que se'ns planteja i assessorem als nostres clients informant-los sobre tipus de solucions que es poden aplicar al seu cas concret, proposant el sistema per a les seves finestres, portes, tancaments, o qualsevol tipus de construcció en alumini que cobreixi les necessitats sol·licitades.

 

Finestres amb aïllament tèrmic, Trencament pont tèrmic


Finestres oscil·lobatents
Finestres amb tirador de bloqueig
 
     
 
Portes correderes y amb frontisses en alumini
 

Les portes correderes i replegables i amb frontisses ens obren camps decoratius la balconada i la terrassa es diluïxen visualment en l'habitatge, també en grans construccions envidrades, el sistema amb correderes ofereixen varietat de conceptes en la presentació de zones interiors i exteriors.

Mampares divisòries d'alumini
  Són modulars la seva fabricació i muntatge s'efectua a partir d'elements de les mateixes dimensions i es transporten al lloc d'instal·lació preparats per a ensamblar, amb la qual cosa el seu muntatge s'efectua de forma ràpida.
     
 
Finestrals miradors en alumini
  Sense cap dubte els grans finestrals li donen un aire d'elegància i distinció a les llars que les acullin en els seus ambients, i és que l'estil portentós amb el qual es presenten a la vista donen amplitud als habitacles a més de proporcionar una vistes espectaculars en funció del lloc on estiguin orientades
     
 
Fustería d´alumi de tot tipus d´acabats
  A EUROALUMIN li dissenyem i construïm qualsevol element en perfilería d'alumini amb una àmplia gamma de colors i acabats el que ens permet adaptar-nos a la decoració de la seva llar de manera que aquests element d'alumini s'integrin perfectament
 
 EMPRESA ELS NOSTRES TRABALLS CONTACTAR 
  EuroAlumin
Carreras Candi 97 08028 Barcelona
Tel: 932980982
 
Powered and Designed by Cliff Producciones